Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Mikalo Oy:n palvelua www.mikalo.fi ja on laadittu/päivitetty 5.11.2020. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Nykyinen verkkosivumme täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.
Havaittavia puutteita on muun muassa ladattavien tiedostojen saavutettavuudessa. Kaikki pdf-tiedostot eivät ole vielä avustavan teknologian käyttäjille saavutettavia. Osa lomakkeista ei vielä ole sähköisesti täytettäviä ja liitetiedostojen navigointi saattaa olla haasteellista.

Palaute ja yhteystiedot

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalveluisamme? Voit halutessasi voit antaa meille palautetta nykyisistä verkkosivuista asiakaspalveluumme tai täyttämällä verkkolomakkeen.

Anna saavutettavuuspalautetta tällä verkkolomakkeella

Sähköpostilla palautteet(a)mikalo.fi

Puhelimitse 015 321 350

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.


Valvontaviranomaisen yhteystiedot:
Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

X