Asunnon hakijalle

Mikalo Oy tarjoaa luotettavan ja turvallisen vuokrasuhteen. Me vuokraamme asunnon. Sinä teet siitä kodin.

Mikalo Oy:lle on keskitetty aravakohteiden ja rajoituksista vapaiden vuokra-asuntojen haku Mikkelin alueella. Haun piirissä ovat: Mikalo Oy, Mikkelin kaupunki/tilakeskus, palvelu- sekä vanhusten asunnot.

Kaikkia asuntoja haetaan asuntohakemuksella, oli kyseessä uusi hakija tai jo Mikalon tai Mikkelin kaupungin asunnoissa asuva asunnoissa asuva. Hakemus on helpointa ja nopeinta tehdä sähköisesti.

Emme käsittele puutteellisia hakemuksia. Täytäthän hakemuksen siis huolellisesti ja mahdollisimman kattavasti. Jokainen hakemuksessa kysytty kohta ovat tärkeitä asukasvalintoja tehdessä. Erityisen tärkeä on ilmoittaa asunnon tarve ja syyt. Voit tarvittaessa kertoa tilanteestasi tarkemmin tekstikentässä ’Muut syyt’.

Voit selata Mikalon asuntoja asuntohaussa, mutta huomioi, että kaikkia vapaita tai vapautuvia asuntoja ei sinne listata. Suurin osa asunnoista vuokrataan edelleen suoraan hakemusten perusteella. Mikäli et siis löydä mieleistäsi asuntoa vapaiden asuntojen listauksesta, jätä silti asuntohakemus.

Mikäli hakemuksen voimassaolon aikana (3kk) ei ole sopivaa asuntoa löytynyt, voitte uudistaa hakemuksenne sähköpostilla tai soittamalla asukassihteereille.

HUOM! Teidän ei tarvitse tehdä uutta hakemusta, jos olosuhteissanne ei ole tapahtunut muutosta. Otathan yhteyttä, mikäli saat asunnon muualta tai tilanteesi muutoin muuttuu.

HUOM! Huomioittehan, että hakiessanne Mikkelin opiskelija-asunnot Oy:lle (MOAS) sekä Mikalo Oy:lle jää viimeisin hakemus voimaan. Esimerkiksi jos teette ensin hakemuksen  Moasille ja sen jälkeen Mikalolle, jää Mikalon hakemus voimaan.

X