Tehokas jätehuolto on jokaisen vuokra-asujan vastuulla

Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, miten pienillä teoilla voit vaikuttaa ympäristöön ja omaan vuokrakustannukseesi? Jätteiden lajittelu on yksi niistä asioista, joissa jokainen meistä voi tehdä oman osuutensa yhteiseen kokonaisuuteen. Se ei ole vain ympäristöteko, vaan myös taloudellinen valinta.

Lajittelulla on suuri merkitys. Se auttaa vähentämään jätteiden määrää ja mahdollistaa kierrätyksen sekä hyötykäytön. Meidän kaikkien tulee tehdä osuutemme, jotta voimme yhdessä vaikuttaa positiivisesti ympäristöön ja samalla pitää asumiskustannukset kohtuullisina.

Huolehdithan myös siitä, että jätteet menevät oikeisiin astioihin. Jäteastioiden ulkopuolelle ei saa jättää mitään jätteitä, sillä se aiheuttaa ylimääräistä työtä ja kustannuksia.

Tarvitsetko apua jätteiden lajitteluun? Ei hätää! Metsäsairilan sivuilta löydät kätevän Lajittelun ABC:n, josta voit etsiä ohjeita eri jätteiden lajitteluun. Käy tutustumassa osoitteessa: Metsäsairilan Lajittelun ABC.

Tutustu tarkemmin jätteiden lajittelun ohjeisiin Metsäsairilan sivuilla ja astu askel kohti kestävämpää tulevaisuutta: Metsäsairilan Lajitteluohjeet.

X