Asukaskysely 2022

Vastaaminen

Mikalon vuosittainen asukaskysely on käynnissä helmikuun loppuun saakka. Voitte vastata kyselyyn sähköisesti http://vastaa.innolink.fi/asiakkaat/mikalo/ tai palauttamalla paperinen lomake toimistoomme tai postin kautta. Kiinteistöjen asuntoihin on jaettu kyselylomake, palautuskuori (postimaksu maksettu), arvontalipuke sekä kirjekuori arvontalipuketta varten. Jotta vastaajan henkilöllisyys ei paljastuisi, asukastyytyväisyyskyselylomake sekä arvontalipuke palautetaan kummatkin erillisissä kuorissa.

Arvonta

Arvomme kyselyyn vastanneiden kesken 10 kpl tuotekoreja. Voitte osallistua arvontaan sähköisesti (lomake löytyy kyselylomakkeen viimeiseltä sivulta) tai palauttamalla/postittamalla arvontalipuke toimistoomme oheisessa arvontalipukkeen kirjekuoressa.

Jotta asukastyytyväisyyskysely johtaisi myös käytännön toimenpiteisiin, toivomme kaikkien kyselylomakkeen saaneiden vastaavan kyselyymme. Näin voitte omalta osaltanne osallistua yhtiön kehittämiseen. Vastaamisesta on pyritty tekemään mahdollisimman vaivatonta.

Postita tai palauta täytetty kyselylomake ja arvontalipuke viimeistään 1.3.2022.

Vuosittaisen tutkimuksen toteutuksesta vastaa Innolink Research Oy.

Teetämme myös kuukausittain reaaliaikaisia kyselyjä WheelQ:n kanssa yhteistyössä. Nämä sähköpostilla lähetetyt kyselyt lähtevät sisään- ja poismuuttaneille, sekä kuukausittain satunnaisotannan mukaisesti osalle asukkaistamme. Kyselylinkit näihin lähettää sähköpostitse yhteistyökumppanimme WheelQ.

Kehittämisterveisin,

Mikalo Oy
Hannele Vehmanen
asukaspalvelupäällikkö

X