Asukastiedote, koronavirus

Jatkamalla varotoimien käyttöä toiminnassamme, voimme osaltamme hillitä ja estää koronaviruksen leviämistä. Toimilla pyrimme suojaamaan asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja työntekijöitämme.

  • Mikalon asiakaspalvelun ja muun henkilökunnan tavoittaa sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Mikalon vaihde p. 015 321 350, sähköpostit ovat muotoa: . Asiakastapaamiset hoidetaan ensisijaisesti sähköisten asiointikanavien kautta ja vältetään henkilökohtaisia tapaamisia. Toimistomme on ainakin toistaiseksi edelleen kiinni asiakkailta.
  • Kiinteistöjen lenkkisaunat ovat tällä hetkellä taas käytössä, mutta muistutamme, että oireisena ei niissä tule käydä.
  • Kiinteistöhenkilökuntamme (huolto, siivous, remontti) sekä asiakaspalvelu palvelee normaalisti, mutta henkilökuntaa on ohjeistettu toimimaan korkean hygieniatason mukaisesti ja välttämään turhia asiakaskohtaamisia.
  • Kaikki suunnitellut asukastapahtumat siirretään myöhempään ajankohtaan.
  • Toivomme henkilökunnan sekä asukkaiden noudattavan yleisesti Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ohjeistuksia sekä seuraavan valtakunnallista tiedotusta aiheesta.

Koronaviruksen leviämistä ehkäistään edelleen parhaiten välttämällä lähikontakteja ja huolehtimalla hyvästä käsihygieniasta. Jos epäilet koronavirustartuntaa, hakeuduthan testiin. Jos sinulla on koronasta kysyttävää tai sen oireita, hyödynnä sivujemme alakulmassa olevaa korona-kyselybottia.

Seuraamme jatkuvasti tilannetta ja muokkaamme toimintaamme tarpeen tullen lisää.

Ystävällisin terveisin

Hannu Sormunen

toimitusjohtaja

Mikalo Oy

Julkaistu: 13.8.2020 08:00

Takaisin